Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Porre- og hvidløgsfyldt svinekam

Porre- og hvidløgsfyldt svinekam

4 personer

Bestil den fyldte svinekam hos din slagter.

Skær rodfrugter, løg og porre i rustikke stykker og kom lidt timian ved. Vend dem i olie, og bad dem i ovnen ved 180°C i ca. 40 minutter. Svinekammen steges i ovnen ved 180°C i ca. 2-2½ time til sværen er sprød.

Sauce: Brun løg og peberfrugt i gryden og tilsæt de andre ingredienser. Kog det igennem, sigt saucen og jævn yderligere, hvis nødvendigt. 

Serveres med rodfrugter og knuste kartofler.

Ingredienser:

  • 1 kg. fyldt svinekam
  • 700 g. kartofler med skræl
  • 2 gulerødder
  • 2 pastinakker
  • 1 løg
  • 1 porre
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • timian
Sauce
  • ½ liter kalve- eller oksefond
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 spsk. tomatpure
  • 1 spsk. paprika
  • ½ hakket løg
  • Fløde

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Svinekam med ben, ridset
    1400 g
    105,32 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook