Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Farsbrød med ferskner

Farsbrød med ferskner

4 personer

Broccolien brækkes i mindre stykker og blancheres i varmt vand.

Rør alle ingredienser sammen til farsbrødet og fordel det jævnt. Rul det om broccolien og tryk fersknerne ned på toppen af farsbrødet. Kom evt. relish ned i ferskenfordybningerne.

Steg ved 200°C i 25 - 30 min.

Ingredienser:

½ kg. hakket kalv og flæsk

2 æg

1 hakket løg

125 gr. grahamsmel

2 stilke persille

1 kvart broccoli

Et par ferskner

Salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Hakket kalve- og svinekød 8-12% fedt
    1 pakke (500 g)
    29,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook