Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Kyllingelår i æblejuice

Kyllingelår i æblejuice

4 personer

Haserne hakkes eller klippes af kyllingen. Smelt smørret i en varm gryde. Brun herefter kyllingelårene godt af på alle sider i smørret.

Riv æblet og skær blegselleri i stykker, hak et løg, og kom det derefter i gryden og steg det, til det får let farve. Tilsæt paprika, salt, peber, æblejuice og fløde.

Lad retten simre under låg i ca. 45 min.

Ingredienser:

4 kyllingeoverlår

1 spsk. paprika

2 revne æbler

1 stort løg

2 stængler bladselleri

3 dl. fløde

5 dl. æblejuice

Smør til stegning

Persille til pynt

Salt og peber

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook