Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Spicey chili con carne

Spicey chili con carne

4 personer

Pil og hak løg og hvidløg. Skær chilien over på langs og fjern kernerne. Hak den meget fint. Skrub gulerødder under koldt vand og skær dem i tern. Skær peberfrugten i strimler.

Varm en gryde op med ca. 1 dl. olie og kom løg, chili, brun farin, spidskommen og hvidløg i til det får let farve. Tilsæt timian og kødet, og brun det godt af.

Sigt kidneybønnerne, så væden løber fra. Kom bønner, gulerødder, chili, flåede tomater og vand i gryden. Kog det hele igennem 20 - 25 min.

Server med creme fraiche på toppen og evt. ris til.

Ingredienser:

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ eller hel rød chili
  • 5 gulerødder
  • ½ peberfrugt
  • ½ kg hakket oksekød
  • 1 dåse kogte kidney bønner
  • 1 dåse flåede tomater
  • 3 dl. vand
  • 1 tsk. brun farin
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • Et par stængler frisk timian eller tørret
  • Olie til stegning
  • Salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Hakket oksekød 8-12% fedt
    1 pakke (500 g)
    32,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook