Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Krebinetter og krydret salat med efterårets danske frugter

Krebinetter og krydret salat med efterårets danske frugter

4 personer

Pisk eddike, sirup, olie, salt og peber sammen til en dressing. 
Skær blommer og æbler i tynde både og vend dem i dressingen. Lad dem trække mens resten laves.

Skyl og tør salat og persille. Nip bladene af persillen. Skær løget i meget tynde både og chilien i fine strimler. Bland med frugten lige før servering.

Kog eller ovnbag kartoflerne.

Form fire flade og runde karbonader. Pres kødet sammen og hak krebinetterne ternede i overfladen på begge sider med en kniv. 
Pisk ægget sammen med en smule salt i en dyb tallerken. Kom mel og rasp i hver sin dybe tallerken og krydr med salt og peber. 
Vend krebinetterne i mel og bank det overskydende af. Vend dem i æg og derefter i rasp.

Varm fedtstoffet på en pande ved god varme. Læg krebinetterne på, når fedtstoffet er bruset af, og panden er varm nok. Brun krebinetterne 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg færdigt 4-5 minutter på hver side.

Ingredienser:

  • 1 spsk. sherryeddike
  • ¾ spsk. ahornsirup
  • 2 spsk. olie
  • salt og peber

Salat:

  • 300 g æbler eller 300 g pærer eller en blanding heraf
  • 150 g modne blommer
  • 100 g små blandede salatblade
  • ½ bundt bredbladet persille
  • 1 lille rødløg
  • 1/3 rød chili

Krebinetter: 

  • 500 g hakket svinekød
  • 1 æg
  • 1 dl mel
  • 1-2 dl rasp
  • 1½ -2 spsk olie
  • 1½ -2 spsk smør

Tilbehør

  • 800 g kartofler kogte eller ovnbagte

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Hakket svinekød 8-12% fedt
    1 pakke (500 g)
    29,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook