Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Wok af svinemørbrad med pærer, squash og ingefær

Woks af svinemørbrad med pærer, squash og ingefær

4 personer

Skær rødløg i tynde både. Skær peberfrugt og squash i tynde strimler. Skær pærerne ud i tynde både med skrællen på.

Krydr kødstrimlerne med salt og peber. Varm halvdelen af olien i en stor pande eller en wok ved kraftig varme. Læg halvdelen af kødet på panden, og lad det blive brunt, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ minut ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken. Steg resten af kødet på samme måde.

Varm olien i panden ved kraftig varme. Tilsæt rødløg og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt peberfrugter og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt squash og pærer og steg i yderligere et par minutter under omrøring. Vend groftrevet ingefær, vineddike, honning og bouillon i. Varm det igennem til frugt og grøntsager er møre, men stadig har bid. Vend mørbradstrimlerne i og lad det hurtigt blive gennemvarmt.

Smag til med salt og peber. Jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand, hvis væsken ønskes jævnet og ikke tynd.

Byd kogte ris til retten. 

Ingredienser:

  • 500 g wokstrimler af svinemørbrad, ½ x ½ x ca. 8 cm
  • salt og peber
  • 1 spsk olie
  • 2 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 squash – gerne gul
  • 2 faste pærer f.eks. Clara Frijs
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk frisk ingefær
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk honning
  • 3 dl bouillon
  • evt. majsstivelse

Tilbehør

  • Kogte ris

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Mørbrad
    1 stk. (500 g)
    57,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook