Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Lammeculotte med mintgele

Lammeculotte med mintgele

4 personer

Lammeculotte: Brun culotterne af i en stegeso og tilsæt de andre ingredienser. Hæld ½ liter vand og evt. et glas vin ved. Læg låg på og lad retten simre ved stille varme i 2½ time. Hvis den stilles i ovnen, skal den stå på 160°. Efter endt stegetid hældes skyen op i en gryde og koges ned til ca. 1½-2 dl.

Del culotten i 3-4 stykker og anret med skyen over på tallerken eller i stegesoen.

Server hertil mintgele.

Rosmarinkartofler: Vend kartofler med olie, salt og peber. Hak rosmarinen og vend halvdelen med kartoflerne. Bag dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 170° til de er møre. Lige inden servering drysses det sidste rosmarin over kartoflerne. 

Ingredienser:

  • 4 lammeculotter
  • 1 helt hvidløg
  • Rosmarinkviste
  • 1 løg i grove tern
  • Mintgele

Rosmarinkartofler

  • 1 kg kartofler skåret i mundrette stykker
  • 5 rosmarinkviste
  • ½ dl. olie
  • Salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Lammeculotte
    1 stk. (350 g)
    69,65 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook