Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Nakkefilet med æblemost og porrer

Nakkefilet med æblemost og porrer

4 personer

Nakkefilet: Drys kødet med groft salt og peber et par timer før du starter. Vend kødet i mel og brun det af i gryden/stegesoen.

Tilsæt porrer, æblemost, æbler i skiver samt timiankviste. Læg låg på og braiser i 2½-3 timer ved 160°. Alternativt kan retten lægges i et ildfast fad med stanniol over.

Knuste kartofler: Skrub kartoflerne og kog dem møre. Knus dem med en grydeske, vend dem rundt med tynde skiver forårsløg, smør, salt og peber. Drys grofthakkede saltmandler ovenpå.

Ingredienser:

  • 2 nakkekoteletter à 400-450 gr. pr/stk.
  • 1 æble i skiver
  • ½ liter æblemost
  • 1 porre i skiver
  • Friske timiankviste
  • Salt og peber
  • Hvedemel

Knuste kartofler med saltmandler

  • 1 kg små kartofler med skræl
  • 75 gr. saltmandler
  • 2 forårsløg i tynde skiver
  • 100 gr. smør
  • Salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Nakkefilet HEL
    1 stk. (2000 g)
    179,90 kr.
    Se mere
  2. Nakkekoteletter
    2 stk. (350 g)
    45,90 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook