Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Osso buco med urter, citron og persille

Osso buco med urter, citron og persille

4 personer

Osso buco: Vend kødet i mel og brun dem af på en pande/stegeso til de tager farve. Brun urterne af og fordel dem ovenpå kødet. Hæld vand ved og lad retten simre i 3-3½ time ved 160°. Lige inden servering drysses kødet med revet citronskal og hakket persille.

Kartoffelmos: Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem godt møre i en tykbundet gryde i vand uden salt, i ca. 20 minutter. Hæld vandet fra kartoflerne, og damp dem helt tørre. Mos kartoflerne med kartoffelstøder eller elpisker og tilsæt mælken lidt efter lidt under stadig piskning. Tilsæt smørret og pisk mosen let. Smag til med salt og peber.

Ingredienser:

  • 6-8 skiver osso buco
  • 1 citron
  • 2 løg i grove tern
  • 2 gulerødder skåret i 2 cm tykkelse
  • 1 bundt persille
  • 1 porrer i skiver
  • mel

Kartoffelmos

  • 1,2 kg. skrællede kartofler
  • 2 dl. mælk
  • 50 gr. smør
  • 1 tsk. groft salt

friskkværnet peber

 

 

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Osso Buco
    1 pakke (1000 g)
    89,90 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook