Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Svinekæber braiseret i portvin

Svinekæber braiseret i portvin

4 personer

Svinekæber: Drys kæberne med groft salt og peber. Læg kød og grønt i et ildfast fad og tilsæt portvin og vand.

Dæk med stanniol og sæt retten i ovnen ved 130° i ca. 3 timer. Stegeso kan også anvendes i stedet for et ildfast fad.

Efter 3 timer sigtes skyen fra og koges ind til ca. 1½-2 dl. Koldt smør tilsættes lige inden servering, hvor kæberne lægges i sovsen.

Hvidkålssalat: Hak dilden og vend den ned i cremefraichen. Pres appelsinsaft over kålen og drys sukker på. Vend den sammen med cremefraiche og mayonnaise. Drys til sidst mandler ud over salaten.

Godt tilbehør til alle tunge retter rige på smag.

Ingredienser:

  • 1 kg. svinekæber
  • ½ flaske portvin
  • 150 g. svampe
  • 1 løg groft skåret
  • 1 stængel blegselleri
  • 4 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • ½ dl. koldt vand

Hvidkålssalat

  • 1/4 hvidkål i tynde strimler
  • 1 dl. hele mandler
  • 1 bundt dild
  • 1 dl. creme fraiche 38%
  • 1 dl. mayonnaise
  • 3 spsk. sukker
  • 1-2 æbler i tynde skiver
  • Saft fra en appelsin

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Svinekæber
    1 pakke (500 g)
    64,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook