Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Chiligryde med rejer og creme fraiche

Chiligryde med rejer og creme fraiche

4 personer

Opvarm olien i en gryde og brun bacon og kød i et par minutter, til kødet har skiftet farve. Tilsæt suppen og lad det simre i ca. 1 time eller til kødet er mørt.

Tag kødet op af suppen og stil det til side.

Svits nu løg og peberfrugter i lidt olie og tilsæt suppen fra kødet. Kog op og smag godt til med hakket hvidløg, salt, peber og rigeligt med chili. Retten skal være godt stærk.

Tilsæt fløden og jævn evt. retten.

Lige inden servering tilsættes det møre oksekød og rejerne og retten varmes godt igennem.

Serveres på en bund af ris eller kartofler med en klat creme fraiche.

Ingredienser:

  • 500 gr. gullasch
  • 200 gr. bacon i tern
  • 1 spsk. olie
  • 1-1½ liter suppe eller bouillon
  • 2 store løg i halve ringe
  • 2 små peberfrugter
  • ½ spsk. olie 
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 1 finthakket rød chili 
  • salt og peber
  • 1/4 liter piskefløde
  • 200 gr. rejer
  • sovsejævner
  • evt. madkulør

Tilbehør

  • Ris eller kogte kartofler

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Gullasch af okseinderlår
    500 g
    79,50 kr.
    Se mere
  2. Tørsaltet bacon i tern
    1 pakke (250 g)
    43,50 kr.
    Se mere
  3. Bacon i tern
    1 pakke (250 g)
    27,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook