Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Hvidløgssteak med sprødstegt rösti og glaserede skalotteløg

Hvidløgssteak med sprødstegt rösti og glaserede skalotteløg

4 personer

Lav små lommer i bøfferne, hvori de tynde skiver hvidløg lægges. Steg bøfferne ved kraftig varme 2-3 minutter på hver side. Tag bøfferne af panden og drys evt. med salt og peber. Lad dem hvile tildækket i ca. 5 minutter.

Rösti: Skræl kartoflerne og riv dem groft. Tryk væden af i et klæde. Krydr kartoflerne med salt og peber. Steg dem gyldne ved god varme som en tyk pandekage i fedtstof i ca. 10 minutter på hver side. Brug et fladt grydelåg, når röstien vendes. (Röstien kan bages i forvejen, og varmes på en bageplade øverst i ovnen i ca. 10 minutter ved 200°).

Skalotteløg: Skalotteløgene skæres ud i både som koges møre i rødvinen i ca. 5 minutter. Tilsæt farinen og lad det simre til en karamelagtig masse. (De glaserede skalotteløg kan ligeledes laves i forvejen og lunes i ovnen ved 200° i ca. 10 minutter).

Anret på lune tallerkener.

Ingredienser:

  • 4 stk. oksebøffer
  • 2-3 fed hvidløg i tynde skiver

Rösti

  • 1,25 kg kartofler
  • 15 gr. smør eller olie
  • Salt og peber

Glaserede løg

  • 400 gr. pillede skalotteløg
  • 4 dl. rødvin
  • 250 gr. brun farin

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Steak af Irsk Angus
    1 stk. (250 g)
    73,75 kr.
    Se mere
  2. Steak af Sydamerikansk oksefilet
    2 stk. (400 g)
    89,90 kr.
    Se mere
  3. Steak Western AF Greater Omaha
    1 stk. (250 g)
    112,25 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook