Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Coq au vin

Coq au vin

4 personer

Partér kyllingen i 8-10 stykker. Tag lidt af fedtet fra indersiden af kyllingen og smelt det i en bredbundet gryde eller en sauterpande. Brun alle kødstykkerne på alle sider, kom hvidløg, timian, rosmarin og laurbærblade i, og lad det småsimre, mens grøntsagerne odrnes.

Pil løgene og blanchér dem i 1 minut i spilkogende vand. Rist champignonerne i fedtet, kom dem og de andre grøntsager i retten og vend forsigtigt rundt. Rør en jævning af mel og vand og kom den i retten.

Hæld vinen på og krydr med salt og peber. Tilsæt hønsesouillon så det dækker kødet. Læg låg på og lad retten simre i 30-35 minutter, til kødet er mørt.

Pynt retten med et par kviste rosmarin og server med kartoffelmos og flutes.

Ingredienser:

  • 1 stor landkylling
  • 2 fed grofthakkede hvidløg
  • 2 kviste frisk timian
  • 2 kviste rosmarin
  • 2 laurbærblade
  • 200 g. gulerødder delt i mundrette stykker
  • 250 g. små skalotteløg
  • 250 g. små champignon
  • 4 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. vand
  • ½ flaske rødvin
  • ca. ½ liter hønsebouillon
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Bestil kødet fra webshoppen

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook