Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Lammekoteletter i flødesauce

Lammekoteletter i flødesauce

4 personer

Pil og hak hvidløgsfedene. Steg dem i smør i en sauterpande. Tilsæt mel udrørt i vand derefter fløde, boullion, salvie og balsamicoeddike.. Lad saucen koge op.

Steg koteletter i smør - ca. 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Læg koteletterne i saucen og lad dem simre med et par minutter.

Byd hertil kogte kartofler og broccoli.

Ingredienser:

  • Lammekoteletter dobbelte
    4 store eller 8 små 
  • ca. 50 g. smør
  • Salt og peber
  • 2 fed hvidløg
  • 10 g smør
  • 1 spsk. hvedemel
  • 1 dl vand
  • 2½ dl piskefløde 
  • 1 bouillon terning
     (okse eller kalve)
  • 1½ tsk. salvie
  • 1 spsk. balsamicoeddike

Tilbehør:

  • 1 kg. kartofler
  • 600 g. broccoli

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Lammekoteletter
    2 stk. (300 g)
    68,70 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook