Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Svinemørbradbøf i sennepssauce

Svinemørbradbøf i sennepssauce

4 personer

Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet. Skær mørbraden i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Læg dem på snitfladen og pres dem let flade med hånden. Steg skiverne i gyldent smør i en pande ca. 1 min. på hver side. Tag dem af panden, drys med salt og peber og hold dem varme.

Kom de finthakkede løg på panden og lad dem klare. De må endelig ikke blive brune. Drys derefter med mel og spæd langsomt til med først bouillon og derefter med fløde. Når saucen er blevet jævn, smages den til med sennep, salt og peber.

Ingredienser:

  • 1 afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
  • 15 g smør
  • salt og friskkværnet peber
  • 2½ dl. bouillon
  • 2½ dl. piskefløde
  • 2-3 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. finthakket skalotteløg
  • 2 spsk. grov dijonsennep
  • ½ tsk. salt

Tilbehør

  • 500 g. frisk pasta
  • 2 bundter forårsløg
  • 300 g. broccoli
  • 300 g. gulerødder i tynde strimler

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Mørbrad
    1 stk. (500 g)
    57,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook