Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Glaseret juleskinke

Glaseret juleskinke

4 personer

Læg skinken i kogende vand.

Lad den simre en time og trække yderligere ½ time i suppen med slukket blus.

Ovnen forvarmes til 180°C.

Skinken tages op af suppen, nettet fjernes og skinken sættes i ovnen i 15 min.

Rør imens sennep til en tyk masse med brun farin og gnid skinken med farin/sennep. Tilsæt evt. en anelse kanel. Det giver en dejlig duft af jul. Skinken steger med glaseringen i yderligere 10 min.

Lad smørret smelte på en pande ved kraftig varme uden at det bruner. Brun de kogte kartofler 5-10 minutter. Tilsæt derefter det fintstrimlede hvidkål og rødløget. Lad brune yderligere et par minutter. Vend til sidst æblebåde og appelsinskiver i panden og lad det hele simre et par minutter. 

Ingredienser:

  • 1½ kg. juleskinke
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 3 spsk. farin

 

  • 600 gr. petit kogte kartofler
  • 150 gr. fintsnittet hvidkål
  • 150 gr. rødløg i både
  • 150 gr. æbler i både 
  • 150 gr. appelsinfilet i skiver
  • 25 gr. smør

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook