Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Farserede portobellosvampe

Farserede portobellosvampe

4 prs. personer

Fremgangsmåde

Tag stokken ud af svampene og udhul dem. Hak stokkene og kom dem i farsen sammen med paprika, spidskommen, æg, hakket løg, vand/mælk samt salt og peber. Rør det hele godt sammen til en fars og kom det i svampene. Tilbered i ovn eller grill ved 180°C i 15-20 minutter.

Ingredienser:

- 4 stk. portobellosvampe

- 600 g. hakket svinekød

- 1 spsk. paprika

- ½ tsk. spidskommen

- 2 æg

- 1 løg

- 2 dl. vand eller mælk

- salt og peber

 

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Hakket svinekød 8-12% fedt
    1 pakke (500 g)
    27,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook