Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Kotelet på ærtemos og perlebyg

Kotelet på ærtemos og perlebyg

4 prs. personer

Fremgangsmåde

Brun halvdelen af smørret på en varm pande og steg koteletterne i ca. 8-10 minutter. Kog perlebyg i 8 minutter og lad det trække i 10 minutter. Hæld herefter vandet fra.
Tag koteletterne af og kom resten af smørret på panden. Hak skalotteløg fint og sauter dem i smørret. Hæld rødvin ved og reducer den. Når der er ca. 1/4 af rødvinen tilbage hældes fløden ved. Kom perlebyg i og vend det godt sammen.

Ærtemos
Kom ærterne op i en blender - tag lidt ærter fra til pynt forrinden. Kom creme fraiche ved og blend til en fin mos.

Anret med mos i bunden og perlebyg ovenpå. Sæt koteletten på toppen og pynt af med ærter og lidt ærtespirer.

Ingredienser:

- 4 stk koteletter

- 400 g. grønne ærter

- 2 dl. creme fraiche 18%

- 150 g. perlebyg

- 1 dl. rødvin

- sherryeddike

- 2 dl fløde

- 1 stk skalotteløg

- 50 g. smør

- lidt ærtespirer til pynt

 

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Koteletter uden ben
    1 stk. (150 g)
    22,95 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook