Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Kotelet på ben med grillede asparges

Koteletter på ben med krydderurtecreme

4 personer

Tilberedning af koteletter

Kom et drys salt, peber, timian og olie i en frysepose. Kom koteletterne i posen og massér blandingen ind i kødet.Lad kødet trække en times tid og steg det derefter på en grillpande eller på havegrillen i 3-4 minutter på hver side alt efter tykkelse. Har du blot en almindelig pande, så bruger du den. Servér koteletterne med grillede asparges, nye kartofler og krydderurtecreme.

Grillede asparges

Knæk bunden af de grønne asparges, vend dem i lidt olie og grill dem på grillpanden eller på havegrillen i 3-4 minutter. Giv de grillede asparges lidt salt og peber og læg dem i et fad. Drys dem med finthakkede skalotteløg, der lige er vendt i lidt eddike.

Krydderurtecreme

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en grøn og lækker kold sauce.

Ingredienser:

Koteletter

  • 4 store koteletter på ben
  • et drys flagesalt
  • 1-2 spsk. tørret timian
  • 3-4 spsk. koldpresset jomfruolivenolie

Grillede asparges

  • 2 bundter grønne asparges
  • Koldpresset jomfruolivenolie
  • Et drys flagesalt og friskkværnet sort peber
  • 2 bananskalotteløg eller 3 alm. skalotteløg
  • 3 spsk. æbleedikke eller hvidvinseddike

Nye kartofler

  • 600 gr. kartofler
  • Et drys flagesalt
  • Et godt drys frisk purløg

Krydderurtecreme

  • 3 dl. creme fraiche
  • 3 spsk. god mayonnaise
  • 2 fed hvidløg
  • Et drys flagesalt og lidt friskkværnet peber
  • Et bundt blandede krydderurter, fx. purløg, dild og persille.

 

 

 

 

 

 

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Koteletter med ben
    4 stk. (1000 g)
    103,80 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook