Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Andebryst med citronpeber på bund af grøntsager

Andebryst med citronpeber på bund af grøntsager

4 personer

Skindet på andebrystet krydssnittes og drysses med citronpeber. Rødløg, æble og timian blandes sammen og lægges som bund på stegefilmen. Herpå lægges andebrystet. Stegefilmen lukkes sammen med kødtråd.

Andebrystet steges i en forvarmet ovn ved 180°C i 25-35 minutter eller til en kernetemperatur på 75°C. Lad stegen hvile i ca. 10 minutter inden udskæring.

Tilbehør: Bland olie, frugteddike, honning, salt, peber og rødløg. Smag til.

Vend derefter kartoflerne i løgvinaigretten.

Ingredienser:

  • 1 stk. andebryst ca. 400 g.
  • 200 gr. æbler i både
  • 80 gr. rødløg i både
  • 2 stilke frisk timian
  • citronpeber
  • stegefilm/stegepose

Tilbehør:

  • 400 gr. kogte kartofler uden skræl
  • 1 stk. rødløg i tynde strimler/tern
  • 2 spsk.  olie
  • 1 spsk. frugteddike
  • 1 spsk. honning
  • salt og peber
  • ½ bdt. dild

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Andebryst Berberi
    1 stk. (350 g)
    56,00 kr.
    Se mere
  2. Andebryst Berberi, appelsin marineret
    1 stk. (350 g)
    56,00 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook