Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Spanskinspireret ministeg med stor smag

Spanskinspireret ministeg med stor smag

4 personer

Lav 2-3 lommer i svinefileten på langs. Derefter lægges skiver af mozzarella, soltørrede tomater og chorizopølse i skiver ned i lommerne på fileten.

Steges ved 160°C i 60-75 minutter. Lad den hvile 20 minutter inden udskæring.

Tilbehør: Kernene koges efter anvisning på pakken og vendes med de skårne og stegte grønstager. (Alle typer grøntsager kan anvendes). Smages til med salt og peber.

Ingredienser:

  • 1200 gr. svinefilet
  • 75 gr. chorizo i skiver
  • 150 gr. soltørrede tomater
  • 100 gr. Mozzarella i skiver
  • friske timianstilke

Tilbehør:

  • 100 gr. perlebyg, spelt, hvedekerner el. lign.
  • 700 gr. blandede grøntsager: Tomater, kål, rødløg, oliven, peberfrugt, bønner

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Filet Royal
    800 g
    87,60 kr.
    Se mere
  2. Tapas spegepølse Chorizo
    1 stk. (150 g)
    39,95 kr.
    Se mere
  3. Italiensk Napoli ½
    1 stk. (300 g)
    50,99 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook