Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Honningmarineret nakkefilet med bacon

Honningmarineret nakkefilet med bacon

4 personer

Rør honning, koriander og røget paprika sammen til en marinade og smag til med salt og peber. I nakkefileten skæres en lomme, og hele nakkefileten marineres. Derefter fyldes lommen med stegt bacon, løg i tern og gorgonzola i bjælker fordeles i lommen.

Grilles indirekte i ca. 35 minutter eller til en kernetemperatur på 72°C.

Ingredienser:

1 stk flækket nakkefilet

50 g stegt bacon i tern

100 g gorgonzola i bjælker

50 g honning

20 g røget paprika

25 g løg i tern

Blade fra 5 stilke koriander

Salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Nakkefilet HEL
    1 stk. (2000 g)
    179,90 kr.
    Se mere
  2. Bacon i tern
    1 pakke (250 g)
    27,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook