Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Kalvelever

Kalvelever

4 personer

Kalvelever i skiver vendes i hvedemel tilsat salt og peber og steges i 2 minutter på hver side.

Løg, champignon og bacon sauteres af i fedtstoffet og panden koges af i fløde. Anret 2-3 skiver lever på hver tallerken og hæld saucen over. Pynt med bacon og evt. lidt persille.

Server med rugbrød.

Ingredienser:

  • 500 gr. kalvelever i skiver
  • 1 spsk. hvedemel
  • salt og peber
  • 50 gr. smør
  • 4 løg (ca. 200 gr.)
  • 100 gr. bacon i skiver
  • 100 gr. champignon i kvarte
  • 1/4 liter piskefløde
  • groft rugbrød

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook