Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Kartoffel/porresuppe

Kartoffel/porresuppe

4 personer

Sauter porrerne i en gryde, tilsæt kartofler og fond. Lad kartoflerne koge møre, så de jævner suppen. Lad laurbær koge med. Suppen kan evt. blendes, hvis en finere konsistens ønskes, men det er ikke en nødvendighed. Husk at tage laurbærbladene op, inden suppen blendes. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber.

Pynt suppen med ristede bacontern og fintsnittede porrer.

Ingredienser:

  • 3/4 liter hønsefond eller kalvefond
  • 500 gr. kartofler rå uden skræl
  • 2 porrer i tynde skiver
  • 1 dl. fløde
  • salt og peber
  • 3 laurbærblade
  • 150 gr. bacon i tern

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Tørsaltet bacon i tern
    1 pakke (250 g)
    46,00 kr.
    Se mere
  2. Bacon i tern
    1 pakke (250 g)
    27,50 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook