Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Nordiske krebinetter

Nordiske krebinetter

4 personer

Rør farsen med salt, derefter mel, æg, mælk og de resterende ingredienser. Krebinetterne formes, paneres med paprika, rasp og finthakkede rodfrugter og steges på panden i rigeligt fedtstof 4-5 minutter op hver side.

Server f.eks. med honningglaserede rodfrugter.

Tip! Farsen kan i stedet formes til et farsbrød, der skal  bages i ovnen 45 minutter ved 170°C.

Ingredienser:

  • 600 g hakket kalve og svinekød (eller efter eget valg)
  • 1 æg
  • 100 g mel
  • 1 dl. mælk
  • 1 revet løg
  • 6 g salt
  • 2 g peber
  • 150 g blandede rodfrugter (gulerod, pastinak, selleri) i små tern eller groft blendede
  • rasp og persillekviste til pynt

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook