Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Knoldselleri

Knoldselleri

4 personer

Tilberedning: Pak knoldsellerien ind i stanniol og bag den ved 170°C i 2 timer.

Hak løgene meget fint. smørret varmes i en lille gryde til det bruser op. Kom løgene direkte ned i den varme smør og lad smørret bruse af. Smag til med salt, citronsaft og citronskal.

Når knoldsellerien er færdig, skæres 1 cm. af toppen og midten løsgøres med en ske. Fjern det knoldselleri som sidder i toppen og bland det med resten af det selleri, som du har løsnet fra midten.

Det lune smørsauce hældes ned i sellerien og vendes rundt sammen med den hakkede persille og kommes ned i den udhulede selleri.

Ingredienser:

4 hele, små knoldselleri

1 citron

1 bundt bredbladet persille, hakket

2 salatløg

5 fed hvidløg

100 gr. smør

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook