Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Rødkålssalat

Rødkålssalat

4 personer

Tilberedning: Kog perlebyg og køl dem ned.

Snit rødkålen fint og hak dild.

Vend/bland derefter rødkål, perlebyg og dild med olivenolie, balsamico og honning. Smag til med salt og peber.

Anret det i en skål og pynt med bønner.

Ingredienser:

1 dl. perlebyg

200 gr. edamame bønner eller ærter

½ rødkål

½ bundt friks dild

1½ dl. god olivenolie

5 spsk. hvid balsamico

1 tsk. flydende honning

salt og peber

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook