Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Vintersalat

Vintersalat

4 personer

Tilberedning: Skræl bederne og skær med i tynde skiver. Skyl salaten grundigt, lad den dryppe af og skær den evt. i lidt mindre stykker. Hak valnødderne groft. Bland alle ingredineser sammen og server salaten med en olie/eddikedressing.

Udseende og smag: Runde med rød skræl og rød- og hvidstribet kød. Fantastisk flot. Mild og lidt sød i smagen.

Tips: Rigtig gode i salat og til rodfrugter bagt i ovnen. Hvis du skærer beder i helt tynde skiver og lægger dem 20 min. i isvand, bliver de meget sprøde og lækre.

 

 

Ingredienser:

4-5 stk. bolchebeder

125 gr. friske spinatblade

75 gr. rucola

50 gr. valnødder

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook