432

Andebryst med abrikosfyld

4-6 pers.
60 min.
Øvet

Fremgangsmåde

Der skæres en lomme fra siden lige under fedtet, der fyldes med det finthakkede fyld. Brystet snørres i begge ender evt. midtpå (der kan også bruges en tandstik). Man kan også lave et snit på langs med brystet og komme fyldet deri. Kom andebrystet i et ildfast fad med væde og lidt friskpresset appelsinsaft. Steges ved 175°C i ca. 35 min.

Ingredienser

  • 4 andebryst á 150 g
  • 15-20 stk. abrikoser
  • 1 lille pot koriander
  • ca. 2 stk. forårsløg
  • Salt og peber
  • 1 appelsin
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden