432

Andebryst med abrikosfyld

4-6 pers.
60 min.
Øvet

Fremgangsmåde

Der skæres en lomme fra siden lige under fedtet, der fyldes med det finthakkede fyld. Brystet snørres i begge ender evt. midtpÃ¥ (der kan ogsÃ¥ bruges en tandstik). Man kan ogsÃ¥ lave et snit pÃ¥ langs med brystet og komme fyldet deri. Kom andebrystet i et ildfast fad med væde og lidt friskpresset appelsinsaft. Steges ved 175°C i ca. 35 min.

Ingredienser

  • 4 andebryst á 150 g
  • 15-20 stk. abrikoser
  • 1 lille pot koriander
  • ca. 2 stk. forÃ¥rsløg
  • Salt og peber
  • 1 appelsin
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden