432 v26

Grillburger med BBQ nachos

4 pers.
30
Middel

Fremgangsmåde

Det hakkede oksekød formes til 4 flade bøffer. Bøfferne grilles over direkte varme i ca. 2 minutter på hver side, samtidig med at baconskiverne grilles. Når bøfferne vendes lægges der en skive ost på hver bøf. Efter grillning tages bøfferne af grillen og stilles til hvile, med stanniol og et klæde over.

Mens bøfferne hviler hældes nahos chips i en alubakke. Drys chipsene med cheddar ost blandet med BBQ sauce og grill dem under låg ved indirekte varme i ca. 10 minutter. 

Rør imens dressingen sammen og smør den i bollerne, som derfter fyldes med salat, peberfrugt, agurk og tomat og til sidst bøf med ost og bacon.

Serveres straks med de lune nachos.

Ingredienser

  • 800 gr. hakket oksekød
  • 8 skiver bacon
  • 4 skiver mild ost
  • 4 burgerboller
  • 100 gr. salatmix
  • 8 skiver tomat
  • 8 skiver agurk
  • 8 skiver peberfrugt
  • Dressing
  • 2 dl. BBQ sauce
  • 1 dl. mayonnaise
  • 1 dl. cremefraiche
  • Nachos
  • 250 gr. nachos chips
  • 100 gr. revet cheddar ost
  • 2 spsk. BBQ sauce
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden