lille

Indbagt oksegryde med nye kartofler

2 pers.
45 min
Nem

Fremgangsmåde

Løg og champignoner svitses i smør i en gryde. Tages op af gryden og kommes i en skål. Vend med det hakkede persille og drys med salt og peber.
Stroganoff svitses i smør og tilsættes vand, så det dækker kødet. Tilsæt bouillonterningerne og lad det simre cirka 20 minutter (tilsæt mere vand, hvis det koger væk).
Jævnes med klassisk mel/vand jævning og tilsæt kulør for farve. Smages til med salt og peber.

Kød og sauce kommes i et lille ildfast fad og ovenpå lægges løg og champignoner. Dæk til sidst med et lag af butterdej som låg. Sættes i ovnen ved 180°C indtil butterdejen er bagt gylden.

Serveres med små kogte kartofler vendt med smør og persille.

 

Ingredienser

Ingredienser

  • 400 g. stroganoff
  • 2 hakkede løg
  • 1 bakke champignon i skiver
  • 2 oksebouillon terninger
  • 1 lille pot persille (hakkes)
  • Butterdej til låg
  • Kulør
  • Jævning (mel og vand)
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • 300 g. nye kartofler
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden