432 v35

Kalvelever

4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde

Kalvelever i skiver vendes i hvedemel tilsat salt og peber og steges i 2 minutter på hver side.

Løg, champignon og bacon sauteres af i fedtstoffet og panden koges af i fløde. Anret 2-3 skiver lever på hver tallerken og hæld saucen over. Pynt med bacon og evt. lidt persille.

Server med rugbrød.

Ingredienser

  • 500 gr. kalvelever i skiver
  • 1 spsk. hvedemel
  • salt og peber
  • 50 gr. smør
  • 4 løg (ca. 200 gr.)
  • 100 gr. bacon i skiver
  • 100 gr. champignon i kvarte
  • 1/4 liter piskefløde
  • groft rugbrød
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden