Tilfoj en overskrift 5

Kyllingebryst med chorizo ​​og smeltet ost

4
40-60 min
Let

Kyllingebryst: 

Skær en lomme på langs i kyllingebrysterne og fyld dem med ost og chorizo. Krydr med peber og pak kyllingebrysterne ind i bacon.

Brun kyllingebrysterne i smør, til de er gyldne over det hele. Rist dem i ovnen ved 180°C til de har en kernetemperatur på 65°C.

Ratatouille: 

Hak løg, hvidløg og chili fint. Skær aubergine og squash i tern.

Svits løg og hvidløg i olie, indtil løgene er bløde. 

Tilsæt squash, aubergine og chili. Lad stege i 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater og kog i 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Urtebagte kartofler: 

Vend kartoflerne i olivenolie, koriander, salt og peber. 

Bag i ovnen ved 180°C til de er helt møre. Dette tager cirka 30 minutter.

Skær kyllingebrystet i skiver og server med ratatouille og urtebagte kartofler.

Ingredienser

Kylling med chorizo

  • 2 stk. kyllingebryst
  • 150 gr. ost (mozzarella, vesterhavsost eller hvad du fortrækker)
  • 150 gr. chorizo pølse
  • 4 skiver bacon
  • 1 spsk. smør

Ratatouille

  • 2 spsk. rapsolie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 squash
  • 1/2 aubergine
  • 1/2 rød chili
  • 1 dåse hakkede tomater
  • Salt
  • Peber

Urtebagte kartofler

  • 600 g små kartofler, gerne perlekartofler
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. koriander
  • Salt
  • Peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden