Tilfoj en overskrift

Kyllingegryde med bacon og champignon

4 pers.
60 min.
Let

Pil løg og skær dem i tern. Kartoflerne vaskes grundigt. Del derefter kyllingen i fire stykker.

Smelt ca. halvdelen af ​​smørret i en jernpande, tilsæt bacontern og steg til de er gyldenbrune.

Tilsæt svampe og løg, og steg i 6-8 minutter. Tag blandingen ud og stil til side.

Smelt resten af ​​smørret i samme gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider, til de får en flot brun farve.

Tilsæt hvidvin og hønsefond og læg grydelåget på. Lad dette simre i 30-35 minutter ved middel varme.
6
Efter cirka en halv time tilsættes blandingen med bacon, løg og kartofler, som koger videre i 35-40 minutter.

Når kyllingen er mør, drysses frisk, hakket persille og kørvel over.

Smag til med salt og peber.

Ingredienser

  • 1 hel kylling
  • 2 stk. løg
  • 800 gr. kartofler
  • 140 gr. smør
  • 125 gr. bacon i tern
  • 125 gr. champignon
  • 1 dl. tør hvidvin
  • 2,5 dl. kyllingebouillon
  • 2 spsk. hakket frisk persille
  • 1 spsk. hakket frisk kørvel
  • Salt
  • Peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden