432 v50

Lammeculotte med mintgele

4 pers.
3 timer
Middel

Fremgangsmåde

Lammeculotte: Brun culotterne af i en stegeso og tilsæt de andre ingredienser. Hæld ½ liter vand og evt. et glas vin ved. Læg låg på og lad retten simre ved stille varme i 2½ time. Hvis den stilles i ovnen, skal den stå på 160°. Efter endt stegetid hældes skyen op i en gryde og koges ned til ca. 1½-2 dl.

Del culotten i 3-4 stykker og anret med skyen over på tallerken eller i stegesoen.

Server hertil mintgele.

Rosmarinkartofler: Vend kartofler med olie, salt og peber. Hak rosmarinen og vend halvdelen med kartoflerne. Bag dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 170° til de er møre. Lige inden servering drysses det sidste rosmarin over kartoflerne. 

Ingredienser

  • 4 lammeculotter
  • 1 helt hvidløg
  • Rosmarinkviste
  • 1 løg i grove tern
  • Mintgele
  • Rosmarinkartofler
  • 1 kg kartofler skåret i mundrette stykker
  • 5 rosmarinkviste
  • ½ dl. olie
  • Salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden