Tilfoj en overskrift 2 v2

Lammegryde med æbler og persillerod

4 pers.
40-60 min.
Let

Brun lammet i olie i en stor gryde.
Kom finthakket løg og gulerod i tern samt sellerirod.
Lad det simre i 5 minutter.

Kom paprika, finthakket hvidløg og tomatpuré i.
Lad simre i yderligere 5 minutter før du hælder bouillon i.

Steges til kødet er mørt i ca. 30 minutter.

Tilsæt rosmarin, fløde, æbler i tern og persille i tern.
Lad koge indtil gryden tykner og persillerødderne er møre.
Smag til med salt og peber og rør finthakket persille i.


TIP! Du kan jævne gryderetten med lidt majsstivelse blandet i koldt vand, hvis du vil have saucen tykkere.

Kog risene efter anvisningen på pakken og server sammen med lammegryden med rørte tyttebær.

 

Ingredienser

Ingredienser

  • 600 gr. lammebov eller filet
  • 4 spsk. rapsolie
  • 1 løg
  • 2 mellemstore gulerødder
  • 100 gr. sellerirod
  • 1 tsk. paprikapulver
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 5 dl. bouillon (lam eller oksekød)
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • 3 dl. piskefløde
  • 2 æbler
  • 4 stk. persillerødder
  • 2 spsk. friske persilleblade
  • 4 portioner ris
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden