123 v5

Nordiske schnitzler i svøb

4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde

Kapers og hakkede løg blandes med kryddersennep. Blandingen ligges ovenpå schnitzlerne og de foldes sammen som en pakke. Tilsidst foldes bacon i skiver omkring.

Schnitzlerne steges på panden i lidt olie/smør i ca. 5-6 minutter på hver side ved medium varme.

Kog panden af med 2 dl. hvidvin og tilsæt 10 g. koldt smør lige inden servering.

Tilbehøret skæres i ca. 2 cm. tykke skiver og bages i ovnen i ca. 15 minutter ved 170°C. Drysses med salt og peber og dryppes med olie.

Ingredienser

  • 4 skinkeschnitzler
  • 4 skiver bacon
  • 80 g. kryddersennep
  • 50 g. hakkede løg
  • 40 g. hakkede kapers
  • 2 dl. hvidvin
  • 10 g. koldt smør
  • Tilbehør:
  • 2 courgetter
  • 1 aubergine
  • 5 tomater
  • 1 stor mozzarellakugle
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden