123 v18

Pulled beef i øl og chipotle med sprøde kartofler

4 pers.
420 min
Middel

Fremgangsmåde

Rør krydderier, farin og olie godt sammen. Fordel det grundigt på kødet og lad det gerne trække et par timer. Man kan med fordel marinere og lade det trække i en frysepose. Læg kødet i en stegeso eller et ildfast fad med låg på. Sæt den i ovnen ved 125°C i 6-7 timer. Lad den trække i en halv time og træk så kødet fra hinanden. Man kan evt. sætte kødet i ovnen om aftenen og tage det ud om morgenen.

Sprøde kartofler: Vend kartofler godt i olie, salt og peber og rist i ovnen ved 180° i ca. 30 minutter.

Byd hertil en grov salat og et godt brød.

Ingredienser

  • 1 kg oksetykkam
  • 1 dl brun farin
  • 1 spsk. paprika
  • 1½ spsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 tsk. chipotle (tørret, røget paprika)
  • 2 spsk. olie
  • 1 dl mørk øl
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden