123 v21

Revelsben med kirsebærsirup og sprød rødkålssalat

4 pers.
60 min
Middel

Fremgangsmåde

 4 personer

Dup kødet godt af inden det skal tilberedes. Kom farin eller almindeligt sukker på panden og lad det smelte.

Tilsæt smørret og lad det smelte, hæld kirsebærsirup på og lad det varme godt op og rør rundt til det er en samlet masse. Kom revelsbenene på og lad det glasere godt ind.

Kom revelsbenene i ovnen ved 180 grader let tildækket af stanniol i 40 minutter

 

Ingredienser

  • 1,2 kg. revelsben 100 g brun farin 50 g smør 1 dl kirsebærsirup
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden