123 v28

Rødvinsbraiseret oksesteg med persillekartofler

4 pers.
180 min
Middel

Fremgangsmåde

Brun stegen af sammen med urterne. Hæld rødvin ved og læg låg på. Lad retten simre i ovnen i 2½ - 3 timer ved 150°.

Sigt evt. skyen fra og kog den ind. Den kan nu jævnes til passende konstistens.

Persillekartofler: Kog kartoflerne møre og hæld vandet fra. Vend dem i lidt smør og drys hakket persille over.

Ingredienser

  • 1,2 kg oksesteg af tykkam
  • 1 flaske rødvin
  • 2 stængler bladselleri skåret i mindre stykker
  • 2 gulerødder i mindre stykker
  • 2 løg groft skåret
  • 2 hele hvidløgsfed
  • 1 porrer i skiver
  • Persillekartofler
  • 1 kg kartofler
  • 1 bundt persille
  • 25 g smør
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden