Tilfoj en overskrift 4

Saftige kamben kogt i cola

4 pers.
60 min.
Middel

Start med at lave din egen barbecue marinade. Kom ketchup, Worcestershiresauce, paprika, cola og sukker i en gryde og kog ved middel varme i cirka 10 minutter, indtil saucen tykner. Smag til med Tabasco, salt og peber.

Kom spareribsene i en stor gryde og dæk kødet med cola. Kog i cirka 20 minutter, indtil kødet begynder at blive mørt. Du kan gøre dette et par dage før du spiser dem.

Læg de færdigkogte spareribs på en bageplade og pensl med din hjemmelaede BBQ sauce. Du kan enten stege dem færdig ved 180 grader i 20-30 minutter, midt i ovnen, eller du kan sætte dem på indirekte varme på grillen i 20-30 minutter til de er gyldne, møre og saftige.

Server gerne kartoffelsalat, ekstra BBQ sauce og hvidløgsbaguette til spareribsene.

 

Ingredienser

Bbq marinade

  • 4 dl. ketchup, gerne Heinz
  • 1 dl. Worcestershire sauce
  • 1 tsk. paprikapulver
  • 4 dl. cola
  • 2 spsk. brun farin
  • 0,5 tsk. tabasco eller chilisauce
  • salt
  • Peber

Kamben

  • 2 kg. rå kamben, ca. 500 gr. pr. pers.
  • 1,5 l. cola
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden