Tilfoj en overskrift v2

Skaftkoteletter med fersken og chili

4 pers.
20-40 min.
Let

Begynd med at koge risene efter anvisningen på pakken.

Koteletterne steges cirka fire minutter på hver side på en varm pande med smør. Vend koteletterne hvert andet minut, og samlet skal de have cirka otte minutter. Undervejs øser du stegesky op over kødet, og til sidst krydres med friskkværnet peber.

Lad de færdigstegte koteletter hvile et par minutter inden de serveres.

Kom ferskner, chili og persilleblade i gryden og steg i et par minutter. Tilsæt æblejuice og kog indtil saucen begynder at tykne. Dette tager cirka 10 minutter. Vil du have saucen til at tykne, inden ferskenskiverne er kogt helt igennem, kan du jævne den med lidt majsstivelse.

Server koteletterne og saucen med nykogte ris. Pynt med hakket frisk persille lige inden servering.

Tips! Drys evt. grofthakkede hasselnødder over retten ved servering.

Ingredienser

  • 4 stk. skaftkoteletter
  • Groft peber
  • 1 spsk. smør
  • 4 portioner ris
  • 2 ferskner eller nektariner
  • 1/2 stk. rød chili
  • 2 spsk. persille
  • 2 dl. æblejuice
  • 1 stk. gyros/hvidløg marineret kamfilet
  • 1 kg. kartofler, gerne små.
  • 1 pakke rucola salat
  • 150 gr. soltørrede tomater i olie
  • 1 mellemstor appelsin
  • 1 spsk. raspolie
  • 1 tsk. frisk hakket timian
  • Salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden