123 v33

Spansk inspireret ministeg med stor smag

4 pers.
100 min
Middel

Fremgangsmåde

Lav 2-3 lommer i svinefileten på langs. Derefter lægges skiver af mozzarella, soltørrede tomater og chorizopølse i skiver ned i lommerne på fileten.

Steges ved 160°C i 60-75 minutter. Lad den hvile 20 minutter inden udskæring.

Tilbehør: Kernene koges efter anvisning på pakken og vendes med de skårne og stegte grønstager. (Alle typer grøntsager kan anvendes). Smages til med salt og peber

Ingredienser

  • 1200 gr. svinefilet
  • 75 gr. chorizo i skiver
  • 150 gr. soltørrede tomater
  • 100 gr. Mozzarella i skiver
  • friske timianstilke
  • Tilbehør:
  • 100 gr. perlebyg, spelt, hvedekerner el. lign.
  • 700 gr. blandede grøntsager: Tomater, kål, rødløg, oliven, peberfrugt, bønner
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden