123 v36

Stegt svinekotelet med smørdampede sukkerærter og kartofler

4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde

 Lad smørret gyldne i en pande, og brun koteletterne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme, 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Tag koteletterne op på et serveringsfad, og hold dem varme.

Kom smør, salt og citronsaft i en stor gryde og bring det i kog. Tilsæt grønsagerne og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 4 min. Rør af og til. Tilsæt peber og smag til.

Serveres sammen med nye, danske kartofler

Ingredienser

  • 4 stk. svinekoteletter
  • salt og peber
  • 25 gr. smør
  • 300 gr. karotter
  • 300 gr. sukkerærter
  • 25 gr. smør
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1½ spsk. sukker
  • 2 tsk salt
  • Nye, danske kartofler
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden