123 v39

Svinemørbradbøf i sennepssauce

4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde

Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet. Skær mørbraden i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Læg dem på snitfladen og pres dem let flade med hånden. Steg skiverne i gyldent smør i en pande ca. 1 min. på hver side. Tag dem af panden, drys med salt og peber og hold dem varme.

Kom de finthakkede løg på panden og lad dem klare. De må endelig ikke blive brune. Drys derefter med mel og spæd langsomt til med først bouillon og derefter med fløde. Når saucen er blevet jævn, smages den til med sennep, salt og peber

Ingredienser

  • 1 afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
  • 15 g smør
  • salt og friskkværnet peber
  • 2½ dl. bouillon
  • 2½ dl. piskefløde
  • 2-3 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. finthakket skalotteløg
  • 2 spsk. grov dijonsennep
  • ½ tsk. salt
  • Tilbehør
  • 500 g. frisk pasta
  • 2 bundter forårsløg
  • 300 g. broccoli
  • 300 g. gulerødder i tynde strimler
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden