side 25 ungarsk gullasch

Ungarsk gullasch

4 pers.
2 timer
Nem

Fremgangsmåde

Skær kødet i tern eller køb kødet allerede skåret i tern. Brun det i en stegegryde. Hæld kalvefond ved sammen med tomatpuré og krydderier. Lad kødet simre i ca. 1½ time. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom dem i kødgryden.
Rens champignonerne, pil løg og hvidløg. Fjern kerne i peberfrugter og chili. Skær alle grøntsagerne i grove tern og brun dem på en pande i olie. Kom dem derefter i kødgryden. Lad det hele simre i yderligere en halv times tid.
Smag gullaschen til med salt og peber. Server med dejligt brød til.

Tip

Gullasch er en af den slags retter, der kun bliver bedre næste dag. Så tilbered den meget gerne dagen før eller tidligt samme dag.

Ingredienser

Ingredienser

  • 500 g. oksetykkam (eller gullaschtern)
  • 1 l kalvefond
  • 4 spsk. tomatpuré
  • 2 spsk. paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 laurbærblade
  • 1 spsk. salt
  • Peber
  • 400 g. kartofler
  • 250 g. champignoner
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 peberfrugter
  • 1 chili
  • 2 spsk. olivenolie
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden