123 v40

Unghanebryst i lag med jordskokkker

4 pers.
60 min
Middel

Fremgangsmåde

Ungehanebrysterne lægges i et fad og ca. 2 dl. øl hældes ved, så det står ca. halvt op ad unghanebrysterne. Læg løg, rosmarin og gulerødder ved og sted i ovnen ved 170°C i 40-45 minutter. Hæld tranebær ned i en lille kop og hæld øl i, til de er dækket. Lad dem stå og trække her i ca. 1 time. Kog jordskokkerne og kartofler til mos. Vend som det sidste de ølsyltede tranebær ned i mosen. Nu skæres ungehanebrysterne let på skrå og anrettes lagvis med en skefuld mos. Slut af med kød på toppen og en kvist rosmarin

Ingredienser

  • - 4 stk. unghanebryst
  • - 400 gr. jordskokker uden skræl
  • - 600 gr. kartofler
  • - 1 spsk. tørrede tranebær
  • - 6 skalotteløg i halve og uden skal
  • - 2 flækkede gulerødder
  • - 75 cl. mørk øl
  • - 3 kviste rosmarin
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden