lille3

Wok med krydret kylling og grønt

2 pers.
20 min
Nem

Fremgangsmåde

De marinerede kyllingebryst skæres i mindre stykker (se evt. billedet) og kommes på spyd.
Sæt vand over til nudlerne, snit grøntsagerne i tynde strimler og hak hvidløg. Kog nudlerne i 4 minutter (eller efter anbefaling på pakken). Drænes herefter for vand.
Grøntsagerne lynsteges i lidt olie i 2 minutter. Vend det hakkede hvidløg i.
Kyllingespydene steges på en pande i 2 minutter på 2 sider (i alt 4 min.).
Nudler, grøntsager og lidt smør vendes sammen og til sidst smages der til med salt og peber.
Anret i en dyb tallerken med spydene ovenpå nudler og grøntsager.

 

 

 

 

Ingredienser

Ingredienser

  • 3 stk. puszta marinerede kyllingebryst
  • 4 stk. grillspyd
  • 300 g. grøntsager i tynde strimler (fx. gulerødder, squash, forårsløg)
  • 200 g. wok nudler
  • 2-3 fed hvidløg
  • Lidt olie til stegning
  • Lidt smør
  • Salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden