Koteletter uden ben af Duroc

Vi får frisk Duroc kød hjem hver tirsdag eftermiddag, derfor kan Duroc tidligst bestilles til onsdag morgen.

Koteletter uden ben er klassiske og rigtig tilberedt får man en rigtig god smag ud af. Koteletter bruges klassisk til koteletter i fad eller andre gryderetter.

Duroc kødet stammer fra familien Ladegaard, der driver et frilandslandbrug lidt uden for Fredericia, hvor dyrevelfærd og kvalitet er  højsædet - og det kan smages... 

 

92,36 DKK
stk
( ca.
440
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Ferske Svinekoteletter af Duroc.

Energi 733 kJ / 175 kcal
Fedt 10 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,8 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 2 minutter på hver side. Lad koteletterne hvile 5-7 minutter inden servering. 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden