Revelsben af Duroc

Vi får frisk Duroc kød hjem hver tirsdag eftermiddag, derfor kan Duroc tidligst bestilles til onsdag morgen.

Revelsben er endnu en klassiker i det gamle køkken. Her får du masser af smag til en rigtig fornuftig pris.Kødet bliver super mørt og smagfuld efter tilberedning.

Duroc kødet stammer fra familien Ladegaard, der driver et frilandslandbrug lidt uden for Fredericia, hvor dyrevelfærd og kvalitet er  højsædet - og det kan smages... 

59,98 DKK
personer
( ca.
500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Skiver af brystflæsk af Duroc.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 870 kJ / 209 kcal
Fedt 15 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,5 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0,1 g
Protein 18 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Kom revelsben og vand i en gryde, så vandet netop dækker benene. Tilsæt 2 laurbærblade, 2 løg i både, 10 sorte peberkorn og 2 tsk. salt. Bring vandet i kog og skum af og til. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1 time.

Mariner derefter revelsbenene efter ønske og grill dem i ovnen ca. 5 min. på hver side (10 min. i alt), eller på havegrillen ca. 15 min. ved inddirekte varme.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden